6 Lucruri de bifat pentru un atelier de reparatii telefoane de succes

Nivel avansat de reparatii

Daca repari un smartphone sau o tableta care nu a putut fi reparat de firmele de reparatii telefoane ale competitorilor tai, o sa fii in avantaj. Vestile bune se imprastie repede si o sa beneficiezi de ele tu si afacerea ta. Oamenii iubesc locurile care le rezolva problemele.

In multe cazuri, clientii sunt dispusi sa isi scoata din buzunare sume mare de bani din cauza obsesiei fata de telefonul actual. Ei urasc sa isi achizitioneze unul diferit. Considera acest lucru o provocare de a repara telefonul.

Automatizarea

Daca vrei ca service-ul tau GSM sa fie profesional, automatizarea integrala sau partiala a procesului de reparatii este necesara.

Publicitatea offline

Inca mai exista un numar mare de oameni care nu sunt online si prefera metodele clasice de comunicare. In mod normal, aceasta este partea mai in varsta a populatiei care, in general, nu isi poate rezolva problemele minore pe cont propriu.

Prin urmare, publicitatea offline pentru o firma de reparatii telefoane Piatra Neamt ieftin este la fel de importanta pentru a putea transmite informatia la aceasta parte demografica de asemenea. Poti folosi pliante, postere, etc. pentru a transmite infomatia audientei locale. Mereu verifica care metoda publicitara este mai eficienta si utilizeaz-o frecvent.

Nu conteaza cat de rapida si eficienta este afacerea ta, nu vei avea clienti pana cand incepi sa o promovezi publicitar.

Publicitatea online

Majoritatea oamenilor cauta servicii online iar prin urmare prezenta online este necesara pentru orice service GSM care vrea sa atraga clienti. Incearca sa iti promovezi afacerea pe Google, Facebook, Youtube, Instagram etc. Acestea te vor ajuta sa transmiti infomatia la un numar mare de oameni. Trimite afacerea ta la alte afaceri locale si publica reclame pe site-uri pentru a creste sansele de a obtine mai multi clienti.

Este foarte important sa ai prezenta online, precum a afirmat si Bill Gates: „O sa existe doar doua tipuri de afaceri: cele cu prezenta pe Internet si cele care nu sunt afaceri deloc”.

Facilitati remarcabile

Clientii trebuie sa primeasca anumite facilitati pe care competitorii rar le ofera. Clientii trebuie sa aiba un motiv sa te aleaga pe tine dintre ceilalti competitori. O modalitate este de a oferi servicii de livrare cu preturi accesibile pentru a salva timpul pretios al clientilor tai. Ar trebui sa te gandesti mereu la noi idei pentru a-ti impresiona clientii. Poti sa le trimiti sfaturi utile despre telefoane mobile ocazional ca sa te asiguri ca nu uita de firma ta de reparatii telefoane.

Satisfactia si feedback-ul clientilor

Sa le ceri clientilor tai feedback o sa te ajute sa afli cum ti-au evaluat serviciile. Este important sa stii ce crede clientul,pentru a putea imbunatati lucrurile la care mai ai de lucrat. In final, clientul este cel care trebuie sa primeasca servicii satisfacatoare pentru banii pe care-i plateste.

Cea mai puternica forma de publicitate este cea a recomandarilor verbale. Nimic nu poate sa intreaca puterea cuvintelor. Prin urmare, este foarte important sa iti mentii clientii satisfacuti pentru a avea o clientela in crestere. Mai mult, daca clientul observa ca ai imbunatatit serviciile ca urmare a feedback-ului sau, reputatia acestui service GSM va creste mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antreprenoriat

Ce este un contabil, si cum se alege unul potrivit?

Ce este un contabil Un contabil este o persoana specializata in domeniul financiar-contabil care se ocupa de inregistrarea si gestionarea activitatii financiare a unei organizatii sau a unei persoane fizice autorizate, cu scopul de a asigura conformitatea cu reglementarile legale, fiscale si financiare in vigoare in Romania. Printre atributiile unui contabil se numara: intocmirea si […]

Read More
Antreprenoriat

Patru motive bune pentru utilizarea unui traducator profesionist

Daca mesajul dvs. este important, este bine sa folositi un traducator profesionist. Iata de ce: 1. Traducatorii profesionisti iau decizii informate pe baza unor ani de studii si experienta. Acest lucru le permite sa redea informatiile in mod corespunzator intr-o alta limba. Ei au o intelegere mult mai buna a scopului fiecarei traduceri in particular, […]

Read More
Antreprenoriat

Idei de afaceri pentru 2021-2022

Recenzii despre mancare Scrierea de recenzii sau bloggingul despre diferite produse alimentare sau retete poate fi o idee profitabila de afaceri in industria alimentara. Oamenii obisnuiesc sa se informeze online si sa citeasca recenzii inainte de a incerca diferite tipuri de produse alimentare. Dar va trebui sa aveti un blog cu un design atractiv unde […]

Read More