Achizitionarea pieselor auto de pe Internet e mai usoara ca oricand

Cumparati numai de pe o piata sigura

Puteti gasi o multime de locuri de unde sa cumparati piese auto – partea dificila este sa stiti in cine puteti avea incredere. Cumparati de la comercianti care ofera o plata securizata si care sunt sinceri cu privire la politica lor de returnare.

Daca achizitionati de pe un site care ofera planuri de plata in rate, atunci puteti sta linistit stiind ca stabiliti platile lunare pe o platforma securizata.

O alta modalitate de a verifica securitatea este sa cumparati de pe site-uri care afiseaza in mod vizibil informatiile de contact si un simbol de incredere.

Cunoasteti diferenta cu piesele auto

S-ar putea sa nu va dati seama ca atunci cand vine vorba de piese auto, exista mai multe optiuni. Cele mai populare alegeri sunt cele originale, OEM, aftermarket si folosite. Este util daca intelegeti diferenta de baza dintre ele pe masura ce faceti cercetari, conform site-ului www.piesemotocultor.ro.

Original – sau OE (Original Equipment) – este exact piesa care a fost instalata pe vehiculul dvs. atunci cand a fost fabricat.

OEM este prescurtarea de la Original Equipment Manufacturer (producator de echipamente originale). Aceasta inseamna ca piesele au fost construite de compania care a fabricat initial piesele pentru producatorul auto.

Este aceeasi piesa care a venit cu masina dumneavoastra, dar nu poarta sigla producatorului. Piesele OEM sunt foarte fiabile si, de obicei, costa mai putin decat piesele originale.

Aftermarket este o piesa care este facuta sa se potriveasca si sa functioneze in masina dumneavoastra, dar a fost fabricata de o alta companie. Acest lucru va poate oferi, de asemenea, un avantaj de economisire.

Piesele auto second-hand sunt exact asa cum suna – probabil provin de la un vehicul vechi sau care a fost distrus. Desi s-ar putea sa economisiti bani, exista un risc de calitate in cazul achizitionarii unei piese folosite.

Cunoasterea diferentelor dintre piesele auto va poate ajuta sa va restrangeti alegerile atunci cand cumparati piese auto online.

Indiferent daca sunteti un pasionat de masini sau conduceti doar pentru ca sunteti obligat, cumpararea de piese auto online poate fi un mare economizor de timp (si de bani).

Daca sunteti ingrijorat ca achizitia de piese auto va pune presiune pe bugetul dvs. lunar, atunci cumparati de la un comerciant care foloseste splitit.com pentru a face achizitia cat mai usoara posibil.

In cazul in care sunteti un vanzator, asigurati-va ca verificati aceasta piesa pentru a va asigura ca maximizati vanzarile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Auto Moto

Reparatii parbrize Timisoara – Informatii utile

Indiferent de context, cat timp sunteti cu masina pe drumuri, parbrizul dumneavoastra risca sa dezvolte o ciobitura sau o fisura. Mai jos sunt cateva informatii importante referitoare la ciobituri si fisuri oferite de profesionisti de la o firma de reparatii parbrize Timisoara: Puteti primi amenda Fisurile si ciobiturile mai mici sunt permise atata timp cat […]

Read More
Auto Moto

Spalarea in regim propriu vs Spalare automata

Spalarea in regim propriu Chiar daca exista diferite tipuri de servicii de spalare auto, spalarea auto la domiciliu este cea mai accesibila dintre toate. Aceasta implica spalarea masinii de unul singur pe aleea dvs. sau, mai bine, daca dimensiunea garajului permite, in garajul acoperit. Cu toate acestea, atat cat acest tip de serviciu este una […]

Read More