Reparatii parbrize Timisoara – Informatii utile

Indiferent de context, cat timp sunteti cu masina pe drumuri, parbrizul dumneavoastra risca sa dezvolte o ciobitura sau o fisura. Mai jos sunt cateva informatii importante referitoare la ciobituri si fisuri oferite de profesionisti de la o firma de reparatii parbrize Timisoara:

Puteti primi amenda

Fisurile si ciobiturile mai mici sunt permise atata timp cat sunt la 3 cm sau mai departe de alte ciobituri sau fisuri. Cu toate acestea, ele nu pot fi localizate in raza vizuala a soferului. In timp ce majoritatea ofiterilor de politie probabil nu va vor opri in mod special din cauza unui parbriz crapat, acestia ar putea adauga aceasta incalcare pe o instiintare pe care v-au dat-o deja.

Chiar daca ciobitura sau fisura se afla in alta parte, exista totusi riscul de a primi o amenda in trafic. Legea interzice majoritatea lucrurilor care ingreuneaza vederea soferului prin parbriz sau care impiedica functionarea stergatoarelor.
Pietrele sunt cauza principala a ciobiturior

Nu este surprinzator faptul ca pietrele zburatoare sunt cel mai comun producator de ciobituri in parbriz. Pietrisul este peste tot pe drum, iar masinile care calatoresc cu viteza mare pot propulsa pietrele cu o viteza mare. Acest fenomen este deosebit de frecvent in cazul semi-camioanelor. In mod similar, vehiculele de constructie care transporta pietris pot arunca pietre in aer.
Recomandarile obisnuite va sfatuiesc la mentinerea unei distante intre vehiculul dumneavoastra si camioanele mari sau vehiculele de constructie – acesta este cel mai bun mod de a preveni astfel de evenimente.

Repararea ciobiturilor din parbriz este usoara pentru profesionisti

Cand o piatra loveste parbrizul, creeaza de fapt un gol de aer in locul in care s-a separat geamul. Un astfel de gol de aer poate dauna integritatii parbrizului, asa ca ar trebui sa il reparati inainte ca ciobitura sa se exinda.

Procesul de reparare este relativ simplu pentru profesionistii de la firmele de reparatii parbrize Timisoara. Ei alterneaza aspirarea si presurizarea ciobiturii pentru a elimina golul de aer. Apoi umplu locul gol cu rasina. Repararea dureaza adesea doar cateva minute. Unele polite de asigurare auto acopera integral costul repararii parbrizului.

Fisurile parbrizului necesita mai multa implicare

Cauzele fisurilor parbrizului variaza mai mult decat in ​​cazul ciobiturilor. Ciobitura poate fi adesea sursa unei fisuri. Dupa cum deja a fost mentionat, ciobiturile slabesc sticla. Daca nu sunt reparate, acestea se pot transforma in fisuri complete.

O alta cauza a fisurilor parbrizului sunt variatiile extreme de temperatura, conform portalului Reparatiiparbrize.net. Aceste extreme se intampla in doua moduri. Una este daca masina dumneavoastra a stat toata ziua la soare, incalzind geamul la temperaturi ridicate, si apoi Dvs porniti aparatul de aer conditionat. De cealalta parte, daca rulati dezghetatorul imediat pe un parbriz rece. Oricare dintre ele ar fi, sticla se contracta adesea si se extinde rapid, rezultand o fisura.

Modificarile de presiune pot provoca, de asemenea, fisuri de stres. Aceste fisuri de stres apar de la rafale bruste de vant sau de la trecerea brusca de la o viteza la alta. Daca integritatea geamului este deja compromisa, chiar si o lovitura din trantirea usii sau lovirea unei gropi poate crea o fisura. Crapaturile parbrizului mai lungi de 6 cm necesita adesea inlocuirea sticlei.

Crapaturile cresc usor

Cu exceptia unui impact, la inceput fisurile sunt, de obicei, foarte mici. Daca fisura este mai mica de 6 cm, o puteti repara. Cu toate acestea, daca nu o reparati, fisura are ca rezultat de obicei mai multe daune, deoarece ea se extinde usor. De exemplu, spalarea masinii poate introduce apa in fisura. Murdaria se poate acumula si poate largi fisura.

Procesul de reparare a unei fisuri scurte este acelasi ca in cazul unei ciobituri, ceea ce inseamna ca profesionistii de la o firma de reparatii parbrize Timisoara se pot descurca cu usurinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Auto Moto

Beneficiile oferite de aplicarea foliei auto

Potrivit sondajelor pe care le fac revistele auto, unul dintre primele accesorii pe care un proprietar de vehicul le achizitioneaza atunci cand isi cumpara o masina noua este folia auto. Unii chiar considera ca este o necesitate, si pe buna dreptate. Considerata partial o personalizare – deoarece ofera proprietarilor de masini o modalitate distractiva si […]

Read More
Auto Moto

Cum sa alegeti un electrician auto competent

Alegerea unui electrician auto grozav nu este o actiune pe care sa o tratati cu superficialitate. Trebuie sa protejati investitia pe care ati facut-o in vehiculul Dvs, si sa angajati doar profesionisti calificati care sa lucreze la el. Angajarea cei mai buni oameni ajuta la mentinerea vehiculelor in stare de functionare si performanta optima. Automobilele […]

Read More
Auto Moto

Achizitionarea pieselor auto de pe Internet e mai usoara ca oricand

Cumparati numai de pe o piata sigura Puteti gasi o multime de locuri de unde sa cumparati piese auto – partea dificila este sa stiti in cine puteti avea incredere. Cumparati de la comercianti care ofera o plata securizata si care sunt sinceri cu privire la politica lor de returnare. Daca achizitionati de pe un […]

Read More